• " 1 Joh. 1: 9 " Indien wij onze zonden belijden, Hij is getrouw en rechtvaardig, dat Hij ons de zonden vergeve en ons reinige van alle ongerechtigheid. 1 Joh. 1:9
  • " 1 Kor. 3: 1 " "Indien u dan met Christus opgewekt bent, zo zoekt de dingen, die boven zij, waar Christus is, zittende aan de rechterhand van God." 1 Kor. 3: 1
  • " 2 Tim. 3: 16 " 'Al de Schrift is van God ingegeven, en is nuttig tot lering, tot wederlegging, tot verbetering, tot onderwijzing die in de rechtvaardigheid is. 2 Tim.3: 16
  • " Psalm 52 (berijmd) " Mijn God, U zal ik eeuwig loven, omdat Gij 't hebt gedaan. Psalm 52 (berijmd)
  • " Rom. 7: 14 " Want de zonde zal over u niet heersen; want u bent niet onder de wet, maar onder de genade. Rom. 7: 14
  • " Spr. 16 vers 3 " Wentel uw werken op den HEERE, en uw gedachten zullen bevestigd worden. Spr. 16: 3

Meer over Onze gemeente

Actueel

Verschijning Kerkklanken

De volgende uitgave van Kerkklanken zal verschijnen op 27 augustus.

Vriendelijk verzoek aan een ieder die kopij inlevert dit uiterlijk 18 augustus te doen bij hhofman@hhgmoerkapelle.nl.

Cd-opname

InAfbeeldingsresultaat voor cddien u van een bepaalde dienst de CD in eigendom wil hebben, dan kan deze besteld worden bij Gerwin de Vos, 

tel. 06-111 69 108  of per mail gerwinenjudithdevos@gmail.com. Kosten: € 3,50. 

Natuurlijk kunt u ook zelf de preek downloaden op uw eigen desktop.

Afbeeldingsresultaat voor uitzending kerkdienstRechtstreekse uitzending eredienst

De erediensten van onze gemeente zijn rechtstreeks te beluisteren of mee te kijken  via

https://www.hhgmoerkapelle.nl/directe-uitzending  

Verkoop kaarten voor het bouwfonds

De eerste helft van 2021 werd er voor  € 96,50 aan kaarten verkocht, wat het totaalbedrag op € 2.846,65 brengt..

De kaarten zijn te koop bij Joke Boevé.

De kaartenkosten: € 1,50 of  € 2,00 per stuk.

De opbrengst ten goede van het Bouwfonds! Elke donderdag van 10:00 tot 12:00 uur is gelegenheid bij Joke langs te gaan om kaarten uit te zoeken en te kopen. Adres: Jhr. v.d. Welstraat 6. Zij heeft een behoorlijke voorraad. Het is verstandig om even van tevoren te bellen: 079-5933720.

Niet bellen tussen 13:00 en 15:00 uur! Een afspraak maken, kan natuurlijk ook.? LET OP: neem bij een bezoek altijd de corona-maatregelen in acht.

Doe i.v.m. Joke’s gezondheid ook een mondkapje op!

Nieuw! Groot projectkoor Halleluja

Vanaf oktober 2021 hopen wij te starten met een nieuw, landelijk projectkoor. Het koor staat o.l.v. Martin Zonnenberg. Peter Wildeman is organist en Joost van Belzen pianist. Dit is een alle leeftijden, gemengd koor die een veelzijdig christelijk repertoire zingen.

De liederen zijn speciaal bewerkt door verschillende
dirigenten. Het repertoire is veelzijdig en hartverwarmend. We zingen mooie liederen door de eeuwen heen, zoals Psalm 42, Er is een God die hoort, Amazing Grace, Ik zal er zijn, Lichtstad met uw paarlen poorten, en vele andere mooie liederen.
Het koor wordt muzikaal ondersteund door beroepsmusici, en we zingen in de mooiste kerken van Nederland. Tevens staat een prachtige reis naar het land Israël op de planning voor mei 2022. Heel bijzonder om het land van de bijbel te bezoeken maar nog specialer omdat we daar met elkaar hopen te gaan zingen.

We hopen zo te zingen dat onze harten brandende worden om Hem groot te maken. U kunt meedoen met uw kinderen, ouders, partners, vrienden of vriendinnen.

Vanaf heden kunt u/kun je je opgeven via de site: www.hallelujakoor.nl, daar vindt u ook alle info over de repetitielocaties en data. Ook de geplande concerten kunt u hier terugvinden.
De contributie voor een compleet jaar 2021-2022  bedraagt € 79,=. Hiervoor ontvangt u een muziekmap, oefenbestanden, 3 repetities in uw regio, en een generale repetitie in Amersfoort.
Daarnaast staan er meerdere concerten gepland.  Alle verdere info vindt u op de site. Zingt u mee?

Kunnen we u helpen?

Wist u dat er al jaren vrijwilligers van de NPV Vrijwillige Thuishulp actief zijn in Moerkapelle/Zevenhuizen? Zij bezoeken mensen die eenzaam zijn of hulp nodig hebben met bijvoorbeeld het boodschappen doen. Zij  staan klaar om bij te springen als het u als mantelzorger te veel wordt of wanneer er even geen gelegenheid is om te mantelzorgen.

Andere vrijwilligers vinden het leuk om u ergens heen te rijden of te begeleiden zoals bij een ziekenhuisbezoek of een rit naar de dagbesteding.

Wist u dat er een groep vrijwilligers bereid is een warme maaltijd te bezorgen voor u (en uw gezin) als u overbelast bent door alle zorgen die er kunnen zijn? Zo zouden we nog wel even door kunnen gaan. Zit u met iets waarvoor u zelf niet direct een oplossing heeft, schroom niet om ons te bellen, te appen of te mailen. Wij kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via hulpvraag@npvzuidplas.nl en telefoon 06 11701030

Helpt u en help jij mee?

Misschien bent u door het lezen van bovenstaande wel enthousiast geworden om ook vrijwilliger te worden. Wist u dat u zelf aan kunt geven wat u leuk vindt om te doen en ook zelf kunt aangeven hoeveel tijd u er aan besteedt? Sommige hulpvragen zijn namelijk eenmalig of af en toe, bijvoorbeeld éénmaal per maand.

Wij vinden het heel leuk om ook jongeren aan onze groep vrijwilligers toe te voegen.

Vindt u of vind jij het ook belangrijk om er te zijn voor een ander en heeft u / heb jij wat tijd over? Neem dan contact met ons op: vrijwilligers@npvzuidplas.nl of telefoon 06 11701030.

Marja van der Spek-van de Wetering en Erica Oudijk-Hoogendoorn

Coördinatoren NPV Vrijwillige Thuishulp Moerkapelle/Zevenhuizen

 


Klik boven de bijbel om deze te openen.

direct contact

verstuur bericht

Dit album bestaat niet (meer).

  • © hersteld hervormde kerk 2021

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit